background-image

Стерилізатор їх види для стерилізації інструментів у манікюрі і не тільки

05.02.2022

Стерилізатор для манікюрного приладдя!

Для догляду за зовнішнім виглядом представниці прекрасної половини людства витрачають багато часу і коштів. Доглянуті, акуратні та стильні нігтики – це візитна картка будь-якої жінки.

Для того щоб мати карколомний манікюр необхідно відвідувати професійні салони. Але, на превеликий жаль, далеко не всі навіть елітні та дорогі нейл-студії ретельно стежать за гігієною, правилами та нормами санітарії. Тому вибирати майстри та салон в цілому потрібно ґрунтовно, скрупульозно та ретельно.

Стерилізація - ось на що необхідно насамперед звертати увагу. Стерилізація манікюрних інструментів та робочого столу є обов'язковим етапом перед початком виконання робіт.

Етапи санітарної обробки манікюрних інструментів та приладдя!

Дезинфекція.

Процедура заснована на приміщенні предметів у спеціальні рідини, дезінфектори. Час процедури безпосередньо залежить від концентрованості розчину та типів предметів.

Передстерилізаційна підготовка.

На початковому етапі змиваються, зчищаються залишки біологічного матеріалу та бруд. Виконуватися процедура може вручну за допомогою пензликів або щіток, а також автоматизованим за допомогою вібраційної машини.

Стерилізація.

Цей етап є фінальним і найголовнішим у процесі санітарної обробки манікюрного інструменту. Він ґрунтується на використанні сучасних приладів, які мають різні принципи роботи та тривалість обробки.

Як працює манікюрний стерилізатор для інструментів?

Принцип роботи стерилізаторів для манікюрного інвентарю ґрунтується на температурному впливі променів ультрафіолетового, а також інфрачервоного та ультразвукового типу. Завдяки такому впливу з поверхні робочих інструментів забираються всілякі хвороботворні віруси, бактерії та патогенні мікроорганізми. Функціонувати апарати можуть від звичайної класичної розетки з напругою 220 В.

Різновиди!

У сучасній косметології існує багато апаратів для стерилізації, дезінфекції манікюрного інструменту. Всі вони відрізняються один від одного за принципами та часом роботи, а також за розмірами та ємністю.

Стерилізатори мають своє особливе, специфічне маркування, яке в основному вказує на їх обсяг в умовних літрах.

Основні види стерилізаторів:

· Повітряні (сухожари, у тому числі інфрачервоні).

· Парові, до них відносяться автоклави.

· Плазмові або низькотемпературні автоклави.

· Кварцові.

· Радіаційні.

· Ультразвукові.

· Ультрафіолетові.

Стерилізатори, кожен їх тип має свої переваги та особливості. Всі вони використовуються для конкретних цілей та обсягів завантажуваного матеріалу.

Прохідні та непрохідні стерилізатори манікюрного косметологічного обладнання та інструменту!

Ця специфікація, поділ застосовується, переважно до паровим стерилізаторам, які серед майстрів манікюрного мистецтва мають великий попит. Але, до прохідного типу можуть відноситься також великогабаритні повітряні стерилізатори та сушильні шафи.

Прохідний повітряний стерилізатор – це прилад, конструктивні особливості якого мають на увазі наявність одразу двох дверей. Через них здійснюється завантаження оброблюваних предметів та інструментів, а з іншого відповідно їх вивантаження, вилучення.

Друга назва, яка застосовується до прохідних стерилізаторів, це наскрізні або вбудовувані. Як правило наскрізні стерилізатори масивні та великогабаритні вони вбудовуються між «брудною» та «чистою» зоною приміщення.

Непрохідні стерилізатори, як можна зрозуміти з вищевикладеної інформації, володіють одними дверима, через які здійснюється як закладка оброблюваних інструментів, так і їх виїмка. Практично з будь-якої прохідної моделі стерилізатора можна зробити непрохідну, для цього оператор на програмному управлінні повинен заблокувати одну з дверей, що є.

Замовити стерилізатор для манікюру можна за максимально низькою ціною без будь-яких труднощів у нашому спеціалізованому інтернет магазині з довгостроковою 100% гарантією якості та швидкою доставкою в будь-який географічний населений пункт України.

Powered by Froala Editor

basket icon 0