background-image

Сушильна шафа розшифровка маркування цифр

04.02.2022

Сушильна шафа від дилера зі знижкою!

Медицина, як і будь-яка інша галузь, сфера життєдіяльності людини не стоїть на місці, а активно розвивається та вдосконалюється. Так для того, щоб проводити лабораторні дослідження на високому рівні з максимальною точністю, медичні та наукові співробітники різних інститутів використовують велику кількість сучасної техніки та обладнання.

На перших рядах у переліку високоточного обладнання для проведення наукових досліджень стоїть агрегат під назвою «сушильна шафа». З його допомогою можна виконувати безліч різних операцій. На ринку обладнання для лабораторій представлено широкий вибір моделей сушильних шаф.

 

Сфера застосування лабораторних сушильних шаф.

 

Шафи для сушіння використовуються для різних цілей. Дані апарати незамінні в місцях, де регулярно миється спеціальне обладнання та інвентар. Адже звичайне миття, навіть із спеціальними дезінфікуючими засобами не здатне знищити 100% бактерій. Сушильна ж шафа справляється з цим завданням на відмінно!

 

У шафах проводять сушіння:

· Мірних склянок.

· Мензурок.

· Колб.

· Багаторазових скляних шприців.

· Циліндрів.

· Воронок.

 

Шафи суттєво прискорюють процес дезінфекції, надлишки вологи швидко видаляються завдяки високій температурі.

 

Лабораторні шафи можуть використовуватися для кардинально різних цілей, а саме:

 

· Стерилізації медичних інструментів (хірургічних, стоматологічних, офтальмологічних, лабораторних і так далі).

 

· Досвідчені спостереження за поведінкою тих чи інших об'єктів під впливом різних високих температур.

 

· Випалювання заготовок.

 

· Дегідратації.

 

· Термічної обробки виробів, виготовлених із різнопланових натуральних та штучних матеріалів.

 

Більшість стандартних сушильних установок виробляються одночасно з декількома завантажувальними полицями, завдяки цій особливості можна одночасно обробляти кілька випробуваних партій тих чи інших зразків або матеріалів.

 

Температура всередині камери досягається в середньому +300 градусів, таке середовище сприяє швидкому знищенню мікроорганізмів (грибки, спори, віруси тощо).

 

Відмінні риси сушильних лабораторних шаф!

 

В даний час на внутрішньому українському ринку лабораторного обладнання представлено широкий вибір класичних моделей сушильних боксів. Вони відрізняються один від одного різними функціями, габаритами, характеристиками та температурними режимами.

 

Але, якщо проводити між ними аналогію, по конструктивному виконанню, то всі моделі дуже схожі один з одним. Конструкція сушильних лабораторних шаф складається з:

 

· Корпусів.

 

· Вентилятора (опція, на замовлення клієнта).

 

· Теплової камери, боксу.

 

· Системи управління.

 

· Нагрівача.

 

Кожна модель, не залежно від бренду, має обов'язкове умовне маркування. Перші дві цифри маркувального коду позначають об'єм камери в умовних літрах, другі три цифри – це максимальна температура роботи установки.

 

Кожна модель має свою унікальну систему замикання, яка унеможливлює ризик втрати, витоку температури, що нагнітається. Також установки мають отвори для відведення пари (не всі моделі), що утворюється при висушуванні посуду або матеріалів.

 

Залежно від обсягів камери можна сушити як окремі зразки, так і кілька випробуваних партій одночасно. Внутрішня частина сушильної шафи одягається в кілька шарів теплоізоляційного матеріалу. Такий захист мінімізує теплові втрати у навколишнє середовище, що як наслідок суттєво заощаджує витрати електроенергії.

 

Сушильна шафа лабораторна може бути обладнана різними типами термічних регуляторів. Терморегулятори класифікуються на: аналогові, мікропроцесорні та програмовані. Камера, теплоізоляційний бокс може виготовлятися як зі звичайної, так і з нержавіючої холоднокатаної сталі.

 

Для того, щоб температура всередині резервуару сушильного шафи розподілялася рівномірно, в конструкцію установки інтегрують вентилятор типу, що нагнітає. Він забезпечує примусову, нагнітальну вентиляцію, конвекцію.

 

Шафа сушильна придбати за вигідною ціною в нашому магазині з швидкою адресною доставкою в будь-яке місто України.

Powered by Froala Editor

basket icon 0